ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ…

Επιστολή του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Ηρ. Γερογιώκα, ενόψει των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη τοπικών οργάνων στο κόμμα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αγαπητά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λάρισας,

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα υπ’αριθμό έγγραφα 346/22-02-2018 και 411/02-03-2018 του Γραμματέα Οργανωτικού Ν.Δ. Στέλιου Κονταδάκη, πρόκειται να διεξαχθούν Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.
Σας καλούμε να προβείτε σε εγγραφή, έκδοση κάρτας μέλους ή ανανέωση εγγραφής ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους http://nd.gr/ (my.nd.gr) ή καλώντας στο τηλέφωνο 210 9444222 καθημερινά πλην Σαβατοκυριακου από τις 8:00 – 21:00
Και γνωστοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση αποστολής της κάρτας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαραιτήτως το Α.Φ.Μ. ή τον Αριθμό της Αστυνομικής σας Ταυτότητας (πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της απόδειξης πληρωμής).

Σας κάνουμε γνωστό ότι:
1. Για την εγγραφή ή ανανέωση εγγραφής για το έτος 2018 είναι 12 ευρώ.
2. Δίδεται η δυνατότητα στα μέλη της παράταξής μας να προπληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους για τα έτη 2018 και 2019 στο ποσό των 11 ευρώ (ανά έτος) αντί για το ποσό των 12 ευρώ (ανά έτος), δηλαδή 22 ευρώ.
3. Δίδεται η δυνατότητα στα μέλη της παράταξής μας να προπληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους για τα έτη 2018, 2019 και 2020 στο ποσό των 10 ευρώ (ανά έτος) αντί για το ποσό των 12 ευρώ (ανά έτος), δηλαδή 30 ευρώ.

Τέλος σας επισημαίνουμε ότι για να έχετε τη δυνατότητα να ασκήσετε το δικαίωμα του εκλέγειν κι εκλέγεσθαι (να ψηφίσετε ή να είστε υποψήφιοι) μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την κάρτα μέλους
α) έως τις 10.04.2018, εφόσον εξοφλήσετε το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή, δηλαδή με την παραλαβή της κάρτας, ή
β) έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσετε το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά, με την υποβολή της αίτησής σας.

Για όσους από τους φίλους ή τα μέλη μας που επιθυμούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους αλλά αντιμετωπίζουν δυστοκία στην ηλεκτρονική εγγραφή ή ανανέωση μπορούμε να παράσχουμε βοήθεια (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978516935, Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου).

Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Η εποχή που διανύουμε είναι κομβική τόσο για την πατρίδα όσο και για την παράταξή μας. Ο καθένας από εμάς καθημερινά, έρχεται αντιμέτωπος άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο με τις καταστροφικές συνέπειες των επιλογών της διακυβέρνησης των ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.-ΑΝΕΛ. Παρατηρούμε καθημερινά την κοινωνική και οικονομική αφαίμαξη της χώρας μας και την αποδιοργάνωση του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Το πιο λυπηρό από όλα όμως είναι ότι οι άνθρωποι γύρω μας χάνουν την πίστη τους στην πολιτική, την πεποίθηση δηλαδή ότι μπορούν και είναι στο χέρι τους να αλλάξουν την χώρα στην οποία ζουν. Αφήνονται και γίνονται έρμαια ενός κατά τ΄ άλλα κρατικοδίαιτου αριστερίστικου εγχειρήματος που τείνει να καταπατήσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας και ελευθέριας. Η αδιαφορία μας όμως γίνεται η δύναμή τους· ζώντας ουσιαστικά περιχαρακωμένοι ανάμεσα στα προβλήματα της καθημερινότητας μετουσιώνουμε το πρόβλημα σε μία κατ’ ανάγκη αποδεκτή πραγματικότητα. Η μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα νίκης.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε όλοι κι όλες στις διαδικασίες των Εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαΐου 2018.

Η παρουσία σας είναι η δύναμη μας!!!
Όλοι μαζί από την αρχή, προχωρούμε ενωμένοι!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ