ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΑΛΑΝΗΣ

Μια καταπληκτική γιορτή,  πέρα από τα καθιερωμένα και η οποία  έστειλε και πολλά επίκαιρα μηνύματα- παρουσίασαν χτες στο σχολείο τα παιδιά του Λυκείου της Φαλάνης για να τιμήσουν την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

«Η 25η Μαρτίου μας δείχνει τον δρόμο σήμερα που η Τουρκία επιδεικνύει προκλητικότητα και κινείται με την λογική  του δίκιου που ισχυρού» τόνισαν οι μαθητές στα κείμενα που παρουσίασαν,  ενώ έκαναν λόγο για την ανάγκη να υπάρξει ένας νέος πατριωτισμός όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη.

Η γιορτή προσέγγισε τον ελληνισμό στην ολότητα και την διαχρονικότητά του, πλαισιώθηκε από κείμενα, τραγούδια και το ανάλογο ηλεκτρονικό υλικό, ενώ ακολούθησε ένα εξαίρετο χορευτικό πρόγραμμα στην αυλή του σχολείου όπου τα νιάτα και η λεβεντιά των αγοριών και των κοριτσιών της Φαλάνης έκαναν πολύ περήφανους γονείς,  παππούδες και γιαγιάδες που τους παρακολούθησαν …

Την γιορτή παρακολούθησαν γονείς, γιαγιάδες και παππούδες των μαθητών, καθώς και όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου.

Η γιορτή διοργανώθηκε από τις φιλολόγους κ.κ. Χρυσάνθη Βασιλείου και Καίτη Μπαμπάλη ενώ το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας μετέφερε ο λυκειάρχης κ. Γιάννης Παπατόλιας .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ