ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ARMONIA CUP”

Νέες επιτυχίες πανηγυρίζει ο Γ.Σ Νίκη Λάρισας, που επέστρεψε με μετάλλια και διακρίσεις μετέχοντας και φέτος-με 15 συνολικά αθλήτριες- στο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής “Armonia Cup” που διεξήχθη για 5η συνεχή χρονιά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σίνδου.

Σε μια σπουδαία διοργάνωση  που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Δέλτα οι λιλιπούτειες αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν από 23-25 Μαρτίου τον καλύτερο εαυτό τους καταφέρνοντας να διακριθούν ανάμεσα σε 420 συμμετέχοντες αθλητές από 59 συνολικά συλλόγους και έχοντας να ανταγωνισθούν αθλητές από την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και φυσικά από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις αθλήτριες του ΓΣ Νίκη έχουν ως εξής:

1η Μέρα
Κατηγορία benjamins 2008 Level B
– Kαπλάνη Πέρσα,3η στο στεφάνι, 4η στο σύνθετο.
Κατηγορία Kids 2009 Level B
– Παπαδημητρίου Ευαγγελία 2η στο σύνθετο, 1η στο Χ.Ο και 4η στη μπάλα
– Ζάχου Αφένδρα 4η στο Χ.Ο και 8η στη μπάλα
-Αφεντούλη Νεφέλη 5η στο στεφάνι
-Μακρή Χρυσούλα 8η στο στεφάνι

2η μερα
Κατηγορία Mini Children 2010
-Κασκαμπά Μυρτώ 2η στο Χ.Ο
-Καρκαντού Στέλλα 4η στο Χ.Ο

3η μέρα
Κατηγορία Pre-Juniors Level B
-Πλιάτσικα Πηνελόπη, 3η θέση στις κορίνες
Κατηγορία Juniors 2003,2004,2005- Seniors
-Kόκκοβα Βεατρίκη, 7η στην κορδέλα και 8η στις κορύνες
-Κωστοπούλου Δήμητρα 3η στην κορδελα.

Αποτέλεσμα εξαιρετικής δουλειάς, υπομονής, επιμονής και ταλέντου οι νέες διακρίσεις, με τη διοίκηση του συλλόγου να συγχαίρει προπονήτριες, αθλήτριες και τους γονείς τους για την πολύ καλή εμφάνιση και την άψογη συνεργασία που για μια ακόμη φορά οδήγησε σε επιτυχίες και εκπροσώπησε επάξια τη Λάρισα.

«Η διοίκηση συγχαίρει και τις αθλήτριες Κατσανούλη Ε. Κόκκαλη Α. Πορφυρίδου Ε. Δρώσου Α. και Στεργίου Φ. για την αξιόλογη εμφάνισή τους και την ενίσχυση της ομάδας μας.
Πολλά συγχαρητήρια στις προπονήτριες Πιτσίλκα Ευδοξία, Κανάκη Σοφία και Μάντζιου Ανθή και καλή συνέχεια και επιτυχία σε όλες τις απαιτητικές διοργανώσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν τους επόμενους 3 μήνες» καταλήγει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ