ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟ)

Μηνύματα ενότητας και αλληλεγγύης, αλλά και σαφείς αναφορές στην επικαιρότητα και το θέμα με την Τουρκία χαρακτήρισαν τις δηλώσεις πολιτικών και αυτοδιοικητικών με το τέλος της παρέλασης της Λάρισας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κ. Μπαργιώτας αναφέρθηκε στην εθνική επέτειο προσθέτοντας πως ο φετινός εορτασμός γίνεται σε περίοδο τεταμένου κλίματος .

«Η Ελληνική Επανάσταση αποτελεί ένα δείγμα θάρρους αλλά και διχασμού. Με ενότητα και θάρρος μπορούμε να υπερασπιστούμε τη χώρα και την ευημερία της», τόνισε ο κ. Μπαργιώτας.

«Από την επέτειο της 25ης Μαρτίου αντλούμε αυτοπεποίθηση και λαμβάνουμε πολύτιμη παρακαταθήκη πως χαμένες είναι οι μάχες που δεν δίνονται και πως οι αγώνες κερδίζονται με το εμείς και όχι με το εγώ», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, προσθέτοντας πως αντλώντας δύναμη από το παράδειγμα χιλιάδων αγωνιστών του ’21 καλούμαστε να δώσουμε τους δικούς μας αγώνες «για μια ζωή με αξιοπρέπεια και μια κοινωνία δικαιοσύνης και αλληλεγγύης, ενώ η σκέψη μας βρίσκεται στα δύο ελληνόπουλα που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και ελπίζουμε να επιστρέψουν το συντομότερο στην πατρίδα και τις οικογένειές τους».

«Τιμούμε τους αφανείς ήρωες και διδασκόμαστε από το παράδειγμά τους αγώνα, ομόνοια, ενότητα και εθνική ομοψυχία για να ανταποκριθούμε στα δύσκολα της σημερινής εποχής», υπογράμμισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, ευχόμενος «χρόνια πολλά» σε όλους.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ