ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Τα  «μαγικά φυτά και ρίζες» θέμα  που αφορά  τη διαιώνιση των πατροπαράδοτων γνώσεων γύρο από τα φυτά, τις θεραπευτικές, αλλά και τις μαγικές τους ιδιότητες, υπήρξε ο στόχος  που οι μαθητές και οι μαθήτριες της έκτης  τάξης, του Δημοτικού σχολείου Κοιλάδας κατάφεραν να πετύχουν και να διακριθούν

ανάμεσα σε σχολεία από όλη την Ελλάδα στο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2018. Ο διαγωνισμός  υπήρξε ανοικτός προς όλα τα σχολικά Ιδρύματα (δημόσια και ιδιωτικά) και διοργανώθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και την Υπηρεσία Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις γαλλόφωνες Πρεσβείες στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απονομής βραβείων έγινε στην  αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου και 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, όπου   οι μαθητές και οι μαθήτριες παρέλαβαν τα βραβεία τους και παρουσίασαν την εργασία τους και την αγάπη τους για τη γαλλική γλώσσα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ Δημοτικού, στην εκπαιδευτικό της γαλλικής γλώσσας Παπαποστόλου Αγαθή, υπεύθυνη για τη συμμετοχή της τάξης στο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας  και τους εκπαιδευτικούς Καπερώνη Γεώργιο και Περιστέρη Νικόλαο που συνεπικούρησαν στην προσπάθεια αυτή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com