ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα από το δήμαρχο Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου

Ντελίριο ενθουσιασμού στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αφού η ομάδα της ιστορικής κοινότητας πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ επικρατώντας με 1-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων στον τελικό που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυρίως στη δύναμη και το πάθος οι παίκτες του Κ. Κατσάρα αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και κατάφεραν να σηκώσουν την κούπα χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε στο 64ο λεπτό του αγώνα ο Καραλούλης, ενώ 1’ λεπτό αργότερα ο Νούσιας κράτησε το «χρυσό» αποτέλεσμα για την ομάδα του, λέγοντας «όχι» σε τετ α τετ του Αραπίτσα, καταφέρνοντας να απομακρύνει τον κίνδυνο με τα πόδια!

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ανθρώπων του λαρισινού ποδοσφαίρου που έφυγαν από τη ζωή, ενώ με το σφύριγμα της λήξης παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλαθλοι του Οικονόμου πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τροπαίου.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος Κ., Μάρκου, Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Μίχος (57′ Αναγνώστης), Τλούπας (70′ Κομεσόπουλος), Αραπίτσας, Καραγκούνης (79′ Κατσανάκης), Βούλγαρης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι (90+1′ Λεβέντης), Χάμος Σ., Καραλούλης (89′ Σαπάκος), Ζηρδέλης, Τόλιος (70′ Δραχαλίβας), Παπαγεωργίου (57′ Ντούφας).

Ο Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΛ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και όλους όσους δούλεψαν για να έρθει το κύπελλο στην Τσαριτσάνη. Ο κυπελλούχος, πλέον, Οικονόμος Τσαριτσάνης, μετά από δεκαετίες φέρνει το τρόπαιο στην Τσαριτσάνη. Τους αξίζουν όλους θερμά συγχαρητήρια.

Θα σταθούμε, όσο και όπως μπορούμε δίπλα τους, όπως και σε κάθε άλλο αθλητικό σωματείο του Δήμου μας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ