ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ

Στο πόδι βρίσκεται από το πρωί η κοινότητα του Γερακαρίου Αγιάς εξαιτίας του θλιβερού συμβάντος της αυτοκτονίας ενός νεαρού συντοπίτη τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση του Α.Τ Αγιάς για τα αίτια που οδήγησαν το 18χρονο Δ.Μ στο απονενοημένο διάβημα, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το «ξεκλείδωμα» του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο ήδη βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας ο 18χρονος ήταν γενικά κλειστός χαρακτήρας, ωστόσο τίποτα δεν έδειχνε πως θα προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, ενώ παράλληλα με το σχολείο του απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες και μόλις προ 10ημέρου μετείχε σε εκδρομή στη Θεσσαλονίκη.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά του αδυνατεί προς το παρόν να βοηθήσει τις αρχές, ενώ τραγική φιγούρα είναι η γιαγιά του που τον εντόπισε απαγχονισμένο γύρω στις 06.30, σε υπόστεγο στην αυλή του σπιτιού τους.

Το «κλειστό» της μικρής κοινωνίας του Γερακαρίου δυσχεραίνει το έργο των αρχών, ενώ οι έρευνες κινούνται και στο φιλικό περιβάλλον του αυτόχειρα, αφού δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα αισθηματικής φύσεως, ενώ στον τόπο της τραγωδίας δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com