ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Περιστατικό και στο κέντρο της πόλης

Απαρηγόρητη η αναγνώστρια του paidis.com που εντόπισε νεκρό από φόλα το γατάκι της στη συνοικία Νεάπολη της Λάρισας.

Το ανυπεράσπιστο ζώο βρήκε το θάνατο από τη νέα απαράδεκτη ενέργεια των ασυνείδητων που επιμένουν να θανατώνουν αδέσποτα μα και δεσποζόμενα ζώα στη γειτονιά, ενώ κινούνται με περίσσιο θράσος ελάχιστα μέτρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας!!!

Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε η αναγνώστρια της σελίδας από τις φόλες που ρίχτηκαν στην περιοχή, πλησίον της οδού Δημοκρατίας, βρήκαν το θάνατο και άλλα ζώα, ενώ ακόμη ένα γατάκι εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση, με τους φιλόζωους να επιχειρούν να το προσεγγίσουν προκειμένου να του προσφέρουν βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναγνώστρια προτίθεται να κινηθεί εναντίον των δραστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες για τη θρασύτατη ενέργεια υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες που στρέφονται εναντίον συγκεκριμένου ατόμου που είχε ανάλογη δράση και στο παρελθόν.

«Να μεγαλώνεις το ζωάκι σου, να το φροντίζεις, να το αγαπάς και να έρχεται μια μέρα και να το βρίσκεις φολιασμένο και άψυχο στην αυλή. Έχω τόσο λύπη και τόσο θυμό μέσα μου για την Αλόη που χάθηκε, μα και για τον σκ@τόψυχο που το έκανε και δεν είναι η πρώτη φορά…», σημειώνει η ιδιοκτήτρια του ζώου.

Εξάλλου νέο περιστατικό καταγγέλθηκε στη σελίδα το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς από φόλες που ρίχτηκαν στη συμβολή των οδών Ανθίμου Γαζή και Αγίου Νικολάου, στο κέντρο της Λάρισας, εντοπίστηκε νεκρή μία γάτα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ