Γ. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ: ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Ο κ. ΡΕΒΗΣΙΟΣ

Αμεση και συνοδευόμενη με φωτογραφικό υλικό ήταν η αντίδραση του αντιδημάρχου Τυρνάβου Γ. Κουτσοδήμου στα όσα κατήγγειλε χθες ο αγροτοσυνδικαλιστής από το Αργυροπούλι Ν. Ρεβήσιος για την κατάσταση στην περιοχή Καραμάντρια λόγω του ρέματος Γκουτσιασμέ που έχει κλείσει το δρόμο.

Σε δήλωσή του ο κ. Κουτσοδήμος αναφέρει:

“Φαίνεται ότι ο κ. Ρεβήσιος πριν κάνει την καταγγελία του δεν φρόντισε να περάσει από το επίμαχο σημείο γιατί αν περνούσε θα έβλεπε και ο ίδιος ότι ο δήμος έχει ήδη δώσει λύση στο πρόβλημα όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που έστειλα.

Το πρωί της Τετάρτης χωματουργικό μηχάνημα καθάρισε το χώρο και κατά συνέπεια με την καταγγελία του ο κ. Ρεβήσιος παραβίασε ανοιχτές πόρτες.

Δυστυχώς ο συγκεκριμένος μέσα στην αγωνία του να καταγγείλει τη δημοτική αρχή και προσωπικά εμένα και τον δήμαρχο, ούτε φρόντισε να διαπιστώσει αν ισχύει αυτό που καταγγέλλει και κυρίως αν είναι υπεύθυνος ο δήμος για το συγκεκριμένο ρέμα και τα άλλα ρέματα στην περιοχή.

Επειδή ο δάσκαλός του δεν του έμαθε τα βασικά για να μπορεί να σταθεί στον πολιτικό βίο τον ενημερώνω ότι για τα ρέματα υπεύθυνη είναι η Περιφέρεια και αν ήθελε να καταγγείλει κάποιον αυτή θα έπρεπε να είναι η περιφερειακή και όχι η δημοτική αρχή.

Αλλά λόγω πολιτικών ισορροπιών που θέλει να διατηρήσει ο δάσκαλός του αυτό το απέφυγε.

Τον ενημερώνω επίσης ότι δήμος Τυρνάβου και Περιφέρεια έχουν αναπτύξει μια στενή συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι να αντιμετωπίζονται άμεσα πολλά προβλήματα, αλλά και να γίνουν πολλά έργα στο Αργυροπούλι για το οποίο δήθεν ενδιαφέρεται ο κ. Ρεβήσιος.

Τα ρέματα έχουν όλα διευθετηθεί και διαπλατυνθεί, φερτά υλικά έχουν απομακρυνθεί, στο συγκεκριμένο σημείο θα γίνει άμεσα ράμπα σε συνεργασία με την περιφέρεια, ενώ σημαντικά έργα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Αλλά ο κ. Ρεβήσιος και η παράταξη της λασπολογίας στην οποία ανήκει κάνουν πως δεν τα βλέπουν νομίζοντας ότι με τη λάσπη που πετάνε και με τις ύβρεις εναντίον της δημοτικής αρχής θα μας πλήξουν.

Ας κάνουν λίγη υπομονή και να είναι βέβαιοι ότι εμείς θα κριθούμε για το έργο μας και αυτοί για τις άναρχες κραυγές και τις δήθεν καταγγελίες που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ