ΠΗΡΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ OLD SPIRIT ΚΑΙ ΕΥΟΣΜΟ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

To βραβείο του καλύτερου αποστάγματος που κέρδισε στον 4ο διαγωνισμό (BEST SPIRIT Of COMPETITION 2018) το παλαιωμένο τσίπουρο “OLD SPIRIT” του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, για το οποίο είχε γράψει σχετικά το paidis.com, παρέλαβε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρήστος Τσιτσιρίγγος,

κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, στην αίθουσα «Εσπερίδες» του ξενοδοχείου Athens Hilton μι την παρουσία εκπροσώπων όλου του ελληνικού κλάδου οίνου και αποσταγμάτων, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου.

Η ειδική αυτή κορυφαία διάκριση του OLD SPIRIT ως -ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» αποδόθηκε στον ΑΟΣ Τυρνάβου συνέπεια του γεγονότος πως το τσίπουρο αυτό συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Στον ίδιο διαγωνισμό ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συν/σμός Τυρνάβου βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο για το EVOSMON Ροζέ από Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου και χάλκινο για το EVOSMON Λευκό που παρέλαβαν αντίστοιχα ο Αντιπρόεδρος του Συν/σμού κ.Αποστόλης Ευαγγελόπουλος και 0 Γραμματέας κ.Αποστόλης Καλμπούρης

Ο «Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης• πραγματοποιήθηκε για 18′ συνεχή φορά παράλληλα με τον •4ο Διεθνή Διαγωνισμό Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης•, από 27 Φεβρουάριου έως 1 Μαρτίου με νέο κανονισμό από φέτος βασισμένο στις σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης που εφαρμόζονται διεθνώς υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ του ΓΧΚ και όλων των φορέων του κλάδου.

Το 2018 όμως μόλις τους πρώτους μήνες που διανύσαμε χάρισε και άλλες διακρίσεις με μετάλλια στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συν/σμό Τυρνάβου. έτσι στον Διεθνή Διαγωνισμό “PROWINE Award International 2018” βραβεύτηκαν με Χρυσό μετάλλιο το EVOSMON Ροζέ το EVOSMON Λευκό από την ποικιλία Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου και η ΚΡΥΠΤΗ 2015 πρωτοεμφανιζόμενος ερυθρός οίνος παλαιωμένος σε βαρέλι από την ποικιλία MERLOT. ενώ ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε Ο ΡΟΔΟΙΝΟΣ ημίγλυκος ροζέ από Μοσχάτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ