ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Κατώτερη του αναμενομένου η ΑΕΛ στην έξοδό της στη Ριζούπολη, αφού με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και με το Σ. Αντωνίου στον πάγκο της δεν τα κατάφερε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0.

Το παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκίνησε άσχημα για τους «βυσσινί», αφού μόλις στο 11’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν σε φάση διαρκείας ο Αλμπάνης έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε παράλληλα προς τον Ελμπάζ που σούταρε με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να βρίσκει τη μπάλα διώχνοντας στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν τον κίνδυνο, η μπάλα έφτασε στον Κονέ ο οποίος από δύσκολη θέση πλάσαρε, με τη μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού της ΑΕΛ και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπόζοβιτς!

Με τη συμπλήρωση 25’ λεπτών αγώνα η ΑΕΛ προχώρησε σε ανακοίνωση διαμαρτυρόμενη για φάση με πρωταγωνιστή το Ζίζιτς για την οποία ζητήθηκε πέναλτι, ενώ στο 32’ ο Μιλοσάβλιεβιτς είδε το σουτ που εξαπέλυσε να απομακρύνεται τελικά από την άμυνα.

Η ΑΕΛ που έδειξε να συνέρχεται μετά την αρχική ψυχρολουσία είδε την τύχη να της γυρνά την πλάτη στο 42’, όταν σε τριπλή ευκαιρία αρχικά την προσπάθεια του Μασούρα απομάκρυνε ο Χουάντερσον, η μπάλα κατέληξε στον Κρίζμαν το πλασέ του οποίου κόπηκε με τάκλιν, ο Μασούρας πήρε το ριμπάουντ και με νέο σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Απόλλωνα!

Με την έναρξη της επανάληψης η ΑΕΛ επιχείρησε να γίνει πιο επιθετική με το Ναζλίδη να παίρνει τη θέση του Λαγού, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που σκόραραν, αφού στο 66’ ο Ναδάλες από τα αριστερά έκανε τη σέντρα ο Αλμπάνης πήρε τη μπάλα, «άδειασε» το Μόρα και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Πριν ακόμη συνέλθουν οι «βυσσινί» ο Αλμπάνης «χτύπησε» και πάλι, αφού με τη συμπλήρωσε του 72ου λεπτού ο σκόρερ του Απόλλωνα Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε κακή απομάκρυνση των αμυντικών της ΑΕΛ και πιάνοντας ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Μπόζοβιτς σημειώνοντας το 3-0 για τους γηπεδούχους!

Χωρίς ουσιαστική αντίδραση από την πλευρά της ΑΕΛ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Παράσχου να πανηγυρίζουν το πολύτιμο τρίποντο και την ΑΕΛ να αποχωρεί έχοντας προβληματίσει με την εμφάνισή της.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας (64′ λ.τ. Χουάρες), Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (88′ Ανιέτε), Ελμπάζ (74′ Καστιγέχος), Παπάζογλου, Στάθης.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς (63′ Λεοζίνιο), Μόρας, Λαγός (46′ Ναζλίδης), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (78′ Γκόλιας), Ντέλετιτς, Μλαντένοβιτς.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ArenaLarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ