ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε εντατικούς ρυθμούς και με αυξημένη επαγγελματικότητα και υπευθυνότητα δουλεύει η διαδημοτική επιχείρηση σφαγείων του δήμου Τυρνάβου με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτησε σε σφάγια λόγω Πάσχα.

Τόσο οι εκδοροσφαγείς, όσο και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι σε συνεργασία με τη διοίκηση κυριολεκτικά υπερβάλουν εαυτούς και μέχρι στιγμής ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις. Μάλιστα σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία και τις εκτιμήσεις εμπόρων, κτηνοτρόφων και κρεοπωλών φέτος η κίνηση είναι σαφώς αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Την ίδια ώρα οι κτηνίατροι της περιφέρειας Θεσσαλίας διενεργούν συνεχείς και σχολαστικούς ελέγχους σε μια συνολική προσπάθεια για την προστασία των καταναλωτών αλλά και των κτηνοτρόφων.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται φέτος στο σφράγισμα των ζώων ώστε οι καταναλωτές να είναι σίγουροι για την προέλευση του σφάγιου που αγοράζουν.

Μιλώντας στο paidis.com ο πρόεδρος της ΔΕΣΠΤΑ Ανδρέας Ντάμτσιος υποστήριξε ότι η μεθοδική και υπεύθυνη δουλειά όλων στην επιχείρηση τα προηγούμενα χρόνια οδήγησε στην αύξηση του αριθμού των εμπόρων που εμπιστεύονται το σφαγείο και κατά συνέπεια και στην αύξηση των σφάγιων που θα διοχετευτούν στην αγορά.

Σύμφωνα με τον κ. Ντάμτσιο λόγω της υπευθυνότητας και της επαγγελματικότητας όλων των εργαζομένων στην επιχείρηση το διαδημοτικό σφαγείο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τη λειτουργία των ιδιωτικών επιχειρήσεων ενώ η ποιότητα των σφάγιων, παραμένει ιδιαίτερα υψηλή.

“Σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα σφάγια που θα έλθουν στην κατανάλωση να είναι τα πλέον ποιοτικά και με διασφαλισμένη την προέλευσή τους”, σημειώνει ο κ. Ντάμτσιος που κάνει ιδιαίτερη μνεία στην προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι οι οποίοι αν και λιγότεροι φέτος ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις της επιχείρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ