Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ «ΠΛΗΓΩΣΕ» ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Δεν έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του ο Απόλλωνας Λάρισας, που στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL γνώρισε την ήττα στο στάδιο Αλκαζάρ από τα Τρίκαλα με 0-1, χάρη σε ένα τέρμα του πρώην «Απολλωνιστή» Β. Σαχινίδη.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες καλές στιγμές ο Απόλλωνας διαμαρτύρεται για μια φάση στην εκπνοή ζητώντας πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Αγρόδημο, με το διαιτητή να δείχνει «παίζεται», ενώ με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ, που τελικά έκρινε και το παιχνίδι.

Στο 56’ ο Μάκος έκανε την κάθετη εντός περιοχής, Παϊτέρης και Παπαζαχαρίας δεν συνεννοήθηκαν και ο Β. Σαχινίδης με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1 για την ομάδα του που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αφού ο Απόλλωνας δεν εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε, αποτυγχάνοντας να φτάσει στην ισοφάριση.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (71′ Καρακατσάνης), Ανδρέου, Χατζής (81′ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας (88′ Σουλιώτης), Τσιλούλης.

Α.Ο. Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής (42′ λ.τ. Τόμιτς), Σαχινίδης, Χιντζίδης (53′ Γιαννιτσάνης), Μιλοσάβλιεβ (83′ Ζγκούρη).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ