ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αντιμέτωπη με μια τεράστια οικονομική καταστροφή είναι η διοίκηση του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου μετά τις διαπιστώσεις που κάνουν τεχνικοί που προσέλαβε για συντήρηση των αντλιοστασίων και του δικτύου του οργανισμού ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου.

Σύμφωνα με όσα διαπιστώθηκαν τις τελευταίες ημέρες άγνωστοι αφαίρεσαν αντλητικά μηχανήματα, σωλήνες και προκάλεσαν τεράστιες ζημιές στους πίνακες ηλεκτροδοσίας με τη ζημιά να ξεπερνά τις 30.000 €.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Σωτήρη Τζιούφα, δυστυχώς ο οργανισμός για μια ακόμη χρονιά πέφτει θύμα αγνώστων οι οποίοι μετά από μία μικρή διακοπή συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ξηρασίας για χιλιάδες στρέμματα.

Οπως ανέφερε ο κ. Τζιούφας μέσα στα επόμενα 24ωρα και αφού διαπιστωθεί το πλήρες μέγεθος της ζημιάς θα υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες.

Τέλος απευθύνει έκκληση τόσο στην τοπική αστυνομία ώστε να εντείνει τις περιπολίες στην περιοχή, αλλά και προς τους αρδευτές για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους αφού απαιτείται ένα τεράστιο ποσό για την αποκατάσταση των ζημιών το οποίο σήμερα δεν διαθέτει ο ΤΟΕΒ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ