10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΚΝΤ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΤΑΒΕ

Με την κατάκτηση 10 μεταλλίων, 5 χρυσά 2 αργυρά και 3 χάλκινα, επέστρεψε ο Α.Ο.ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ απο το 2ο Προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ που διεξήχθη 31 Φεβρουαρίου και 1 Απριλίου 2018 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή 1.400 αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα.

Τα χρυσά κατέκτησαν μετά από καταπληκτικούς αγώνες οι Καραδήμου Ουρανία, Έξαρχος Αστέριος, Ταμπάρας Απόστολος, Καραδήμου Δέσποινα και Καραδήμου Ειρήνη, αργυρά Καραγιάννης Ιωάννης Εφήβων, Χατζής Ιωάννης και χάλκινα οι Καραγιάννης Ιωάννης ο οποίος αν και μικρότερος στην κατηγορία των αντρών έδειξε ότι στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει χάνοντας από τον πρωταθλητή, Ντόβα Σταματία και Μπάρδας Φίλιππος. πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Πορτέση Ειρήνη Γιαννώτας Ιωάννης και Φουσκαρίνης Ανδρέας χάνοντας πριν τα μετάλλια κατακτώντας την 5η θέση. Πολύτιμη εμπειρία απέκτησαν και οι Χατζή Μαρία, Κωνσταντάς Θεόδωρος και Ντόβας Αλέξαντρος.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής Ντιντός Χρήστος συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες και την εμφάνισή τους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την δουλειά σε υψηλό επίπεδο που γίνεται στον Σύλλογο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ