ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Συνάντηση φορέων για την οδό Βόλου ανακοίνωσε ο Απ. Καλογιάννης

Στο κενό έπεσε η έκκληση του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη προς την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης προκειμένου να αποσύρει την αγωγή στο πρόσωπό του και να πέσουν οι τόνοι, με τη Ρ. Καραλαριώτου να εμμένει στη θέση της, υπογραμμίζοντας πως υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψή της.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας ο δήμαρχος σε μια απόπειρα εκτόνωσης του θέματος άνοιξε ο ίδιος τη συζήτηση περιγράφοντας «διαδικασία που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά» και ζητώντας απόσυρση της αγωγής και ομαλοποίηση της κατάστασης, ενώ «πυροσβεστικός» ήταν στην τοποθέτησή του τόσο ο πρόεδρος του ΔΣ Δ. Τάχος όσο και ο πρώην δήμαρχος Κ. Τζανακούλης, καλώντας το δήμαρχο «να κάνει ένα βήμα πίσω», ωστόσο η Ρ. Καραλαριώτου επέμεινε πως «η πρόθεση απέχει πολύ από τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε».

«Στρατηγικοί σκυλοκαυγάδες προκειμένου να καλυφθούν οι στρατηγικές συμπλεύσεις των δύο πλευρών», ήταν η προσέγγιση της ΛΑΣΥ και του Π. Κρίκη στο όλο θέμα, το οποίο παρά τις απόπειρες σύγκλισης των δύο πλευρών παρέμεινε τελικά ανοιχτό.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΛΟΥ

Εξάλλου στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Μ. Τρίτης ο δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα σχετικά με τη συνάντησή του με κατοίκους της συνοικίας του Αγ. Γεωργίου για την πολύπαθη οδό Βόλου, ενώ όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά το Πάσχα και πιθανότατα στις 14 Απριλίου θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη φορέων, αυτοδιοικητικών και τοπικών βουλευτών για την εξέταση του όλου θέματος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ