ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ

Την ευκαιρία να ακουστούν και να αναδειχθούν νέοι  ιδιαίτερα ποιητές, από όλο το   Νομό Λάρισας, δίνει ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα ο  Σύνδεσμος διοργανώνει για τον προσεχή Μάιο στη Λάρισα ποιητική και μουσική βραδιά, και για τον σκοπό αυτό καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο λαρισαϊκό κοινό, να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Συνδέσμου.

Ειδικότερα,  όσοι συμπολίτες μας από όλο το Νομό Λάρισας ασκούνται στον ποιητικό λόγο

μπορούν να αποστείλουν στον Σύνδεσμο ένα ποίημα της επιλογής τους, το οποίο θα παρουσιάσουν οι ίδιοι στην εκδήλωση.

Η μουσικοποιητική βραδιά  με τίτλο «Έστησ’  ο  Έρωτας  χορό  με  τον  ξανθόν  Απρίλη», θα γίνει περί τα μέσα Μαΐου  και θα είναι αφιερωμένη στην Άνοιξη και τον Έρωτα με  την ευρύτερη έννοια. Τον έρωτα  για το άλλο πρόσωπο, τον έρωτα για τη φύση, την ζωή, την πατρίδα και κάθε άλλη έκφανση της ζωής. Γι’ αυτό και θα ήταν ευχής έργο τα ποιήματα που θα σταλούν να κινούνται γύρω από αυτήν τη θεματική ενότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην Μουσικοποιητική  Βραδιά, μπορούν να στείλουν τα ποιήματά τους στον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας  καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό τους μέχρι 30 Απριλίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση alexiskalessis@yahoo.gr Αυστηρά και μόνο για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο δίνεται και η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής στη Διεύθυνση : κ. Αλέξη Καλέση, Χρυσοστόμου 9, ΤΚ 41447 Λάρισα). Στη συνέχεια, Επιτροπή του Συνδέσμου θα αξιολογήσει τα ποιητικά κείμενα που θα αποσταλούν  και θα καταρτίσει  το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ