ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ Γ.Γ. ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση της Γ. Γραμματέως του Επιμελητηρίου Λάρισας κας Τζήκα με εκπρόσωπους των γυναικείων συνεταιρισμών του Νομού μας , οι οποίοι λαμβάνουν μέρος στο πασχαλινό μπαζάρ στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των γυναικείων συν/σμών εξέθεσαν στη Γ. Γραμματέα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αποτελούν τροχοπέδη στις επιχειρήσεις τους. Διατηρούν την επιχειρηματική δραστηριότητά τους μόνο και μόνο χάρη στην αγάπη και το πάθος που τις διακατέχει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά η γυναίκα επιχειρηματίας.

Η κ. Τζήκα ενημέρωσε τις εκπροσώπους  για τη δράση των 50 χλμ (κατά την οποία ό,τι παράγεται σε ακτίνα 50 χλμ θα καταναλώνεται εντός αυτής της ακτίνας) καθώς επίσης και για τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε επιχειρηματική αποστολή του εξωτερικού , που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο.Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός συνεταιριστικού μοντέλου στο οποίο θα συμμετέχουν οι γυναικείοι συνεταιρισμοί αλλά και άλλοι τοπικοί παραγωγοί προϊόντων αγροδιατροφής του Νομού μας.

Τέλος, αποφασίστηκε, μετά το πέρας των εορτών, να πραγματοποηθεί συνάντηση στο επιμελητήριο με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση, ώστε να αναλυθούν εκτενέστερα τα προβλήματα και να εξευρεθούν λύσεις  και τρόποι που το Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ