ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Και φέτος το Πάσχα, χάρη στην έμπρακτη εκδήλωση αγάπης των Λαρισαίων, το γιορτινό τραπέζι των 110 άπορων οικογενειών που στηρίζουν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, θα είναι πράγματι γιορτινό και αξιοπρεπές!

Σε ανακοίνωση των Ενεργών Πολιτών αναφέρονται τα εξής:

“Εκ μέρους των δικαιούχων οικογενειών, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν, ώστε οι άγιες τούτες μέρες να είναι χαρούμενες για όλους! Και είναι πάρα πολλοί αυτοί:

  • Είναι οι παραγωγοί που διέθεσαν στους Λαρισαίους πολίτες, τα εξαιρετικής ποιότητας και χαμηλής τιμής προϊόντα τους, στις Διαθέσεις Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες που διοργάνωσαν οι Εν.Πο.Λ., και που μέρος αυτών των προϊόντων προσφέρθηκαν στο Δωρητήριο Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών.
  • Είναι οι χιλιάδες συμπολίτες μας που αγόρασαν τα προϊόντα των Διαθέσεων Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, και που με αυτόν τον τρόπο συνέβαλαν κι αυτοί στην ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων.
  • Είναι οι χιλιάδες συμπολίτες μας που καθημερινά φέρνουν στη Στέγη Αλληλεγγύης τρόφιμα από το υστέρημά τους, στηρίζουν τις εξορμήσεις συλλογής τροφίμων που κάνουμε ανά τακτά διαστήματα στα σούπερ μάρκετς, φέρνουν τρόφιμα αντί εισιτηρίου στις διάφορες πολιτιστικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, αγόρασαν τις λαμπάδες τους από το ξύλινο σπιτάκι των Εν.Πο.Λ. στο Πασχαλινό Χωριό του Δήμου Λαρισαίων.
  • Είναι οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και τα παιδιά των σχολείων της πόλης μας, που συγκεντρώνουν τρόφιμα για το Δωρητήριό μας, και που με αυτόν τον τρόπο διαπαιδαγωγούν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να γίνουν κι αυτά αύριο ενεργοί, και όχι αδιάφοροι πολίτες!
  • Είναι οι επιχειρήσεις του τόπου μας, που στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης, αλλά και της ανθρώπινης ευαισθησίας που χαρακτηρίζει τις διευθύνσεις και τους απλούς εργαζομένους τους, προσφέρουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν το σπουδαίο έργο μας.
  • Τέλος, είναι όλοι οι ακούραστοι και δημιουργικοί εθελοντές Ενεργοί Πολίτες, οι άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους, τον κόπο τους, το κέφι τους, τις δεξιότητές τους, για να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να υλοποιήσουν όλες αυτές τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτιστικής δημιουργίας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας, που το κίνημα των Ενεργών Πολιτών πραγματοποιεί όλα αυτά τα 6 χρόνια της ύπαρξής του, για τους συμπολίτες μας!
    Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση, και το Άγιο Φως της ανθρωπιάς να λαμπρύνει τις ζωές μας!’

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ