ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΘ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ανθστη (ΤΧ) Κωνσταντίνο Παπαδούλη, Αντιπρόεδρο Ανθστη (ΤΧ) Θεόδωρο Τόπα και Γενικό Γραμματέα Ανθστη (ΤΧ) Χρήστο Καρανάσιο,  στο πλαίσιο των επαφών με θρησκευτικές αρχές της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλίας,

αλλά και της ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου τους, επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας επ’ ωφελεία των άπορων συμπολιτών μας αλλά και να συνδράμει το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, με ποσότητα τροφίμων που συνέλεξαν μέλη της ΕΣΠΕΘ και άλλοι στρατιωτικοί .

Την αντιπροσωπεία της ΕΣΠΕΘ υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελος Πανοσιολογιότατος πατήρ Αχίλλιος Τσούτσουρας. Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα και υπήρξε αμοιβαία επωφελής. Παρουσιάστηκαν επιγραμματικά οι θέσεις, οι σκοποί και οι επιδιώξεις της Ε.Σ.ΠΕ.Θ και έγινε σχολιασμός της επικαιρότητας.

Ο Πανοσιολογιότατος τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιερή Μητρόπολη αλλά και για τη φιλανθρωπική διακονία της στην πόλη και στο χώρο ευθύνης της και τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τα στελέχη της ΕΣΠΕΘ σημείωσαν:

“Ευχαριστούμε θερμά τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Αχίλλιο για τη θερμή φιλοξενία και δεσμευόμαστε, ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε, με τη βοήθεια του Θεού, να σταθούμε και στο μέλλον αρωγοί στο αξιοσέβαστο έργο που επιτελείτε στο ποίμνιο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος υποβάλλουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Διοικητή του 303 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσης (303 ΠΕΒ), Σχη (ΤΧ) Παναγιώτη Τρικάζη για τη συμβολή του στην ανωτέρω συλλογή τροφίμων αλλά και για την παραχώρηση κατάλληλου χώρου στα εστιατόρια του Εργοστασίου όπου τοποθετήθηκε το κιβώτιο συλλογής των τροφίμων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ