ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη δικαστική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει ο Απόλλωνας Λάρισας μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας Ν. Γιαννόπουλου για το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, καταθέτοντας μήνυση αμέσως μετά το Πάσχα.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Απόλλων θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης για δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του Τύπου.

Η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί την ερχόμενη Τρίτη 10 Απριλίου, ενώ σε νέα ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας Λάρισας σημειώνει τα εξής:

“Φαίνεται πως η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει αναγάγει, από την σφαίρα της φαντασίας της, την αγωνιστική της ανεπάρκεια σε «επίθεση» δυσφήμισης και  μείωσης της όλης προσπάθειας μας, μέσα στο γήπεδο.

Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πλήρως σε τι εξυπηρετεί αυτό, όμως έχουμε να τους πούμε, πως εμείς το μόνο που κάνουμε κάθε αγωνιστική, είναι να παλεύουμε για την νίκη. Αν αυτό είναι μεμπτό, τότε, σίγουρα ο τρόπος σκέψης τους, αν δεν είναι ..”κατευθυνόμενος” είναι βαριά “άρρωστος”.

Ακούσαμε και αυτό, εν έτει 2018, ότι είναι “πονηρό” μια ομάδα να θέλει να κερδίσει, ακόμη και αν είναι πίσω στο σκορ. Κύριοι σε αυτό τον δρόμο, δεν θα σας ακολουθήσουμε. Παίζεται μόνοι σας και έρχεστε …δεύτεροι!

Εμείς, έχοντας καθαρή την συνείδηση μας, θα εξακολουθήσουμε, έχοντας πίστη, στους παίκτες και στους προπονητές μας, να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι μέσα στις γραμμές του γηπέδου και μόνον εκεί.

Τα υπόλοιπα θα τα αφήσουμε μόνον για εσάς…

Και επίσης δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε τέταρτοι στο πρωτάθλημα της Football League με 43β. με δεκατέσσερις νίκες στο ενεργητικό μας, έχοντας μάλιστα κερδίσει τρεις φορές την εν λόγω ομάδα (ΠΑΕ Καλλιθέα) φέτος (2 φορές στην Αθήνα για Κύπελλο και Πρωτάθλημα και μία στην Λάρισα)

Καλή Ανάσταση σε όλον τον κόσμο.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ”.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com