«ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ» Η ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ (ΦΩΤΟ)

“Ασπροπρόσωπη” για μια ακόμη φορά η Λάρισα, με τις αθλήτριες του Γ.Σ ΝΙΚΗ να προσθέτουν σε εμπειρίες και διακρίσεις μετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Γυναικών που διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας της Θεσσαλονίκης (αίθουσα “Ι. Μελισσανίδης”).

Με καλές εμφανίσεις και συμμετοχή της Κ. Ριζούλη σε τελικό (6η στο πρόγραμμα με μπάλα) οι νεαρές αθλήτριες Κ. Ριζούλη, Ε. Παπακώστα,  Έ. Δημουλά και Γ. Μάγγου εκπροσώπησαν επάξια το σύλλογο και την πόλη της Λάρισας, ενώ η διοίκηση του Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ συγχαίρει τις αθλήτριες για την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους τονίζοντας τα εξής:

“Η Νίκη Λάρισας συγχαρεί τις αθλήτριες :Ριζούλη Κατερίνα, Παπακώστα Ελένη, Δημουλά Έλλη και Μάγγου Γεωργία για την εμφάνισή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών 31-1/04/2018.
Ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες μας που για 12 συνεχόμενα χρόνια υπομονής, επιμονής, θέλησης ,σκληρής δουλειάς και αγάπης για την ρυθμική αγωνιστήκαν και πάλεψαν στην ανώτερη κατηγορία του αθλήματος.
Ευχόμαστε το παράδειγμα τους να συνεχίσουν και όλες οι μικρότερες αθλήτριες μας”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ