ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Για μια ακόμη χρονιά οι Έλληνες κτηνοτρόφοι, που έχουν στενάξει από την υπέρμετρη φορολογία της Κυβέρνησης, τους ανύπαρκτους ελέγχους, τις αθρόες εισαγωγές και τις τιμές στα αμνοερίφια να κατρακυλούν, περιμένουν το δικό τους “θαύμα”».  

Τα παραπάνω τόνισε από την Ελασσόνα, όπου βρέθηκε για την ανταλλαγή ευχών ενόψει του Πάσχα, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός δήλωσε πως “οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες, τόσο στα εσωτερικά, όσο και τα εξωτερικά ζητήματα, καθώς η Κυβέρνηση αναδεικνύεται καθημερινά σε παράγοντα αποσταθεροποίησης της χώρας”.

«Την ώρα που εκκρεμούν περισσότερα από 80 προαπαιτούμενα για να κλείσει η τελευταία αξιολόγηση και οι πολίτες βιώνουν τον εφιάλτη των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων, η Κυβέρνηση εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο, κάνοντας λόγο για “καθαρή έξοδο” από τα μνημόνια, ενώ τα εξωτερικά μας μέτωπα και ειδικά αυτό με την Τουρκία, συνεχώς οξύνονται», επεσήμανε ο κ. Κέλλας.

Ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, συνομιλώντας με κατοίκους της Ελασσόνας, έκανε λόγο για μια “κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια”, που “ενώ έχει απαξιώσει συνειδητά τους θεσμούς, τώρα υποτίθεται πως κόπτεται για την αναθεώρηση του Συντάγματος”.

«Μετά τα παιχνίδια με το “Μακεδονικό” και τον εξευτελισμό των διαδικασιών με το “σκάνδαλο της Novartis”, η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιεί και το ίδιο το Σύνταγμα στην προσπάθειά της να παγιδεύσει τις πολιτικές δυνάμεις, παγιδεύοντας, όμως, ουσιαστικά την ίδια τη Δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

Τέλος, ο Λαρισαίος πολιτικός, δίνοντας το στίγμα για την επόμενη μέρα με Κυβέρνηση της ΝΔ, σχολίασε:

«Η περίοδος διακυβέρνησης της “Πρώτης Φοράς Αριστερά” έφερε στον τόπο διχασμό, απογοήτευση και ψέμα.

Η έλευση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας θα φέρει την αναγκαία αλλαγή του σκηνικού οπισθοδρόμησης και ιδεοληψιών, που έχουν στήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Μαζί με όλους τους Έλληνες, με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, θα τα καταφέρουμε.

Ο αγώνας είναι πια εθνικός και όχι κομματικός».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ