ΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΚΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ! (ΦΩΤΟ)

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική της Λάρισας το κουτάβι που ανήμερα του Πάσχα έπεσε θύμα κακοποίησης στο Συκούριο Λάρισας, όταν χτυπήθηκε με λοστό στο κεφάλι, ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι πληροφορίες που αφορούν στην ταυτότητα του δράστη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της σελίδας ο δράστης φέρεται να είναι ιερέας της καθολικής εκκλησίας, ενώ το δύσμοιρο αδέσποτο κινούνταν στο χωριό όταν δέχθηκε αναίτια επίθεση από τον δράστη, που φέρεται να δήλωσε ενοχλημένος από την παρουσία του!

Στο άτυχο ζώο έγιναν ράμματα και χορηγήθηκε αντιβίωση, παραμένει δε στην κλινική για νοσηλεία, ενώ στο δράστη, που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και αφέθηκε ελεύθερος, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 και αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία για κακοποίηση ζώου.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιρετική εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση των ανδρών του ΑΤ Τεμπών, που προσφέρθηκαν να μεταφέρουν με το περιπολικό το τραυματισμένο σκυλί σε κλινική της Λάρισας, διαπιστώνοντας την άρνηση κατοίκων της κοινότητας να βοηθήσουν στη μεταφορά του, με ό,τι επιπτώσεις μπορεί να είχε η καθυστέρηση της παροχής βοήθειας στην υγεία του ζώου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ