ΈΡΧΕΤΑΙ  Ο «ΆΜΛΕΤ Ο Β’» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στις 9 το βράδυ κάνει πρεμιέρα ο «Άμλετ ο Β’», το νέο έργο της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής». Πρόκειται για την θεότρελη παρωδία του κλασικού έργου «Άμλετ» του William Shakespeare, του αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Sam Bobrick, σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ.

Θα δοθούν 8 μόνο παραστάσεις στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη και σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη.

Πιο συγκεκριμένα οι ημερομηνίες των παραστάσεων είναι 19, 20, 21, 22, και 26, 27, 28, 29 Απριλίου 2018 στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζη & Κουμουνδούρου) με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.

ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για μαθητές και ΑΜΕΑ.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Ιφιγένεια Μακρή, Κατερίνα Μαργούδα, Γιάννης Χαρισμαϊδης, Κώστας Χατζηστεργίου, Νίκη Φασούλα, Πάρις Μποντικούλης, Κίμωνας Μπαχατήρογλου, Κωνσταντίνα Τζουβάρα, Μάγδα Καζαντζή και Λίλια Στάθη.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Δανιμαρκία…. Ο Βασιλιάς πεθαίνει απροσδόκητα και στη θέση του αναλαμβάνει χρέη Βασιλέα ο αδερφός του Κλαύδιος αφού πρώτα παντρευτεί τη χήρα Βασίλισσα, Γερτρούδη. Ο νεαρός Πρίγκιπας Άμλετ, δυσαρεστημένος από το θάνατο του πατέρα του αλλά και τον εσπευσμένο γάμο της μητέρας του με το θείο του, «βλέπει» το φάντασμα του νεκρού Βασιλιά και αποζητά δικαίωση για το νεκρό. Και όλα αυτά σε ρυθμούς παρωδιακούς, με πολλές δόσεις αυθόρμητου γέλιου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ