ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ

Η Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Τομέας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τη νόσο Πάρκινσον διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: Nόσος Parkinson: παρόν και μέλλον στη διάγνωση και στην αντιμετώπιση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο την Τετάρτη 18 Απριλίου ώρα 19: 00 μ.μ. και απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Η νόσος Πάρκινσον είναι μια συχνή νευροεκφυλιστική νόσος με μεγάλη ετερογένεια. Τα προβλήματα για τον ασθενή και το περιβάλλον του είναι πολλαπλά και η αντιμετώπιση απαιτεί εξατομικευμένη προσέγγιση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για  τη διάγνωση της  και τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν σε κάθε στάδιο της νόσου  καθώς και η θεραπευτική τους προσέγγιση.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επιστήμονες με εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο και θα προβληθούν οι δυνατότητες που υπάρχουν στην Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης νόσου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ