ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΣΤ. ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου  στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου ανακοινώνει και επισήμως ο Στέλιος Σπανογιάννης, επιβεβαιώνοντας πλήρως σχετικό ρεπορτάζ του paidis.com.

Στη δήλωση υποψηφιότητας ο Στ. Σπανογιάννης αναφέρει:
“Δηλώνω παρών στην εκλογική διαδικασία της 13ης Μαΐου για τη θέση ευθύνης του προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου.
Θέλω να απευθυνθώ σε όλες τις νεοδημοκράτισες και σε όλους τους νεοδημοκράτες του δήμου Τυρνάβου για να με στηρίξουν σε αυτή τη προσπάθεια αλλαγής.
Δηλώνω ξεκάθαρα πως δε στηρίζομαι και δεν επιθυμώ την υποστήριξη κανενός “πρώην και κανενός νυν” αλλά επιδιώκω την στήριξη του απλού κόσμου της ΝΔ.
Στον αγώνα αυτόν θα πορευτώ με μοναδικό γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά της Παράταξης, στηριζόμενος στις υγιείς νεοδημοκρατικές δυνάμεις,για να δικαιώσω με αξιοπρέπεια τις προσδοκίες των ανθρώπων της παραγωγής και του μόχθου και του απλού νεοδημοκράτη που θέλει να εκφραστεί ελεύθερα και ανεπηρέαστα.
Στηρίζομαι στη λογική της ενότητας των δυνάμεων της παράταξης και καλώ ιδιαίτερα, ως πρώην πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ , τους νέους ανθρώπους να στηρίξουν την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλλω.
Μάχομαι για τη ΝΔ των αξιών και της δημιουργίας και πιστεύω πως ο απλός νεοδημοκράτης θα σταθμίσει και θα κρίνει σωστά, πρόσωπα και καταστάσεις.
Αυτόν εμπιστεύομαι και αυτόν θέλω να εκφράσω πολιτικά. Ευχή και επιδίωξή μου είναι να υπάρξει ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ στη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου με ικανούς ανθρώπους που θα πονάνε και θα αφουγκράζονται την τοπική κοινωνία έχοντας τα μάτια ανοιχτά στις υπαρκτές κοινωνικές ανάγκες.
Ο αγώνας για το νέο ξεκίνημα στη ΔΗΜΤΟ άρχισε.Θα τον δώσουμε όλοι μαζί οι νεοδημοκράτες για το καλό του τόπου και της παράταξης με πνεύμα ενότητας και μετριοπάθειας. Δεν περισσεύει κανείς”
Στέλιος Σπανογιάννης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ