ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΔΕΝ ΗΛΘΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΧΡΙΣΜΑΤΑ

Με την ευχή να βρεθεί γρήγορα και σώος ο πιλότος του αεροσκάφους που έπεσε στη Σκύρο και με αρκετή δόση από εκλογές στο λόγο του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας.

Σε σύντομη τοποθέτηση του, εξαιτίας της σημαντικής καθυστέρησής του που άγγιξε τη μία ώρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως «η ΝΔ προετοιμάζεται για εκλογές ανά πάσα στιγμή», σπεύδοντας να προσθέσει πως «τα εθνικά θέματα, όπως αυτό της ονομασίας των Σκοπίων,  μπορεί να φέρουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις».

Κατηγορώντας τους κυβερνητικούς εταίρους για ασυνεννοησία ο κ. Γεωργιάδης περιέγραψε μια κυβέρνηση «καθ’ όλα ανεπαρκή», επαναλαμβάνοντας πως «όσο γρηγορότερα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα για τον τόπο», ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις για τα εσωκομματικά τόνισε πως οι εκλογές στη ΝΔ γίνονται επειδή προβλέπονται από το καταστατικό, διευκρινίζοντας μάλιστα πως ο ρόλος του στη Θεσσαλία είναι να ενημερωθεί και να εισηγηθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην παράταξη στον πρόεδρο Κ. Μητσοτάκη.

Αποποιούμενος τον τίτλο του «Θεσσαλάρχη» και στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ο Αδ. Γεωργιάδης τόνισε πως «δεν ήρθε να μοιράσει χρίσματα και υποσχέσεις», επαναλαμβάνοντας πως οι σχετικές αποφάσεις θα παρθούν από τον πρόεδρο και τα συλλογικά όργανα της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προκριματικών εκλογών ανάμεσα στους «γαλάζιους» υποψήφιους για το δήμο της Λάρισας, προσθέτοντας πως δεν έχει παρθεί σχετική απόφαση μέχρι τώρα, ενώ δεν έκρυψε πως στόχευση του κόμματος είναι η επικράτηση και στους επτά δήμους του νομού και φυσικά η διατήρηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, ενώ ακολούθησε και συνάντηση με τα μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ και κομματικά στελέχη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ