ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ “ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ”

Επίθεση του Χρ. Κέλλα στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διευρυμένης ΝΟΔΕ παρουσία του Αδ. Γεωργιάδη

«Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η Ελλάδα είναι ουραγός σε όλη την ΕΕ στην ανάπτυξη, την κατανάλωση και την ευημερία. Ο ρυθμός ανάπτυξης ήταν 1,4% έναντι 2,3% που ήταν ο Μ.Ο της Ευρωζώνης.

Αυτή είναι, κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη απόδειξη αποτυχίας της πολιτικής του κυβερνητικού σχήματος που ήρθε στην εξουσία λέγοντας συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό και κυβερνά, λέγοντας ακόμη πιο πολλά ψέματα».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την σύντομη τοποθέτηση του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός “επιτέθηκε” στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταλογίζοντάς της ευθύνες για “εξαντλητική φορολόγηση – ασφαλιστική επιβάρυνση” και “μηδενική αναπτυξιακή προοπτική”, επισημαίνοντας:

«Με μια πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά, η ελληνική κοινωνία, οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, ασφυκτιούν κάτω από το βάρος που δημιουργούν οι εξαντλητικοί φόροι και η έλλειψη κάθε προοπτικής ανάπτυξης.

Κάθε μέρα που περνά, όλο και βουλιάζουμε και στην Κυβέρνηση υπόσχονται “καθαρές εξόδους” και “γη της επαγγελίας”…

Ο κ. Κέλλας, αναφέρθηκε ακόμη και στην έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Μεσογείου, παρομοιάζοντας την “ψυχροπολεμική”.

«Η γενικευμένη αναταραχή στη Μεσόγειο, έχει άρωμα ψυχρού πολέμου. Θα πρέπει η κυβέρνηση, αντί να ανοίγει εθνικά μέτωπα, με στόχο τη διαίρεση του ελληνικού λαού, να εξυπηρετήσει, με μια εθνικά υπεύθυνη και σοβαρή στάση, τα εθνικά συμφέροντα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έχει διαβάλει συνειδητά τη λειτουργία των θεσμών της ίδιας της δημοκρατίας, οφείλει να αντιληφθεί πως στα εθνικά θέματα δεν μπορεί να υπάρχουν μικροκομματικοί χειρισμοί και διαιρέσεις.

Αυτά είναι στοιχεία που τα πλήρωσε η χώρα ακριβά στο παρελθόν και είναι ανεπίτρεπτο να τα επαναλάβουμε…», τόνισε χαρακτηριστικά ο αν. Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ