“ΝΙΚΟΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜ

Στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου την Κυριακή 15 Απριλίου2018 στις 19.30΄ με είσοδο ελεύθερη για όλους θα προβληθεί η γαλλοελληνική ταινία «Νικόστρατος – Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι» (Nicostratos le pelican).

Υπόθεση

Ο 14χρονος Γιάννης ζει με τον πατέρα του, Δημοσθένη, σ’ ένα γραφικό νησάκι στις Κυκλάδες, το οποίο παραμένει ανέγγιχτο από τη λαίλαπα της τουριστικής εκμετάλλευσης. Από την ημέρα που η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, οι δυο τους έχουν απομακρυνθεί.

Το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, όλα πρόκειται να αλλάξουν. Ο Νικόστρατος, ένας αξιαγάπητος λευκός πελεκάνος, θα μπει στη ζωή του Γιάννη με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο και θα της δώσει ένα ολότελα νέο νόημα. Η τρυφερή σχέση που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στο φιλότιμο αγόρι και το πανέξυπνο αυτό πτηνό, θα έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στη συμπεριφορά του Δημοσθένη απέναντί του, όσο και στην καθημερινότητα ολόκληρης της μικροκοινωνίας του νησιού.

Από τη στιγμή δε, που στην παρέα τους θα προστεθεί η γλυκιά Αγγελική, οι τρεις τους θα μπλεχτούν σε μια σειρά από απίθανες περιπέτειες και θα βιώσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, οι οποίες θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη τους και θα τους συνοδεύουν για πάντα…

Πρωταγωνιστούν: Εμίρ Κουστουρίτσα, Τιμπόλτ Λε Γκεγιέκ, Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμεζόν, Τζέιντ-Ρόουζ Πάρκερ, Γεννάδιος Πάτσης, Βαλεριάν Ντε Βιλενέβ, Ιβ Ναντό, Βίκυ Μαραγκάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ