ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Διευρυμένη σύσκεψη των διοικήσεων των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή του πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας ενόψει του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς.

«Ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά σε μια περίοδο που σημαδεύεται από την συνέχιση της αντεργατικής επίθεσης κυβέρνησης, Ε.Ε, εργοδοσίας σε βάρος όλων των δικαιωμάτων μας, την ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να ψηφίσει άλλα 88 αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για την 4η αξιολόγηση, να επισπεύσει την μείωση του αφορολόγητου και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η εφαρμογή του αντιασφαλιστικού νόμου-λαιμητόμου», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΕΚΛ Τ. Τσιαπλές.

Καλώντας όλους για συμμετοχή στην απεργία και στον εορτασμό που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μάη, στις 10 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ο πρόεδρος του ΕΚΛ τόνισε πως και οι φετινές εκδηλώσεις για την εργατική πρωτομαγιά θα  έχουν κύριο περιεχόμενο την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, δεμένη με τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα της εργατικής τάξης.

«Μ’ αυτό το περιεχόμενο ανοίγουμε πλατιά μέσα στους εργαζόμενους την συζήτηση και την δράση ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτόν, μαζί με την πάλη ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης και την επιθετικότητα της εργοδοσίας», κατέληξε ο κ. Τσιαπλές.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ