Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΤΣΙΚΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κινηματογραφικής λέσχης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ στην οποία τιμήθηκε για τη σημαντική του συνεισφορά στον κινηματογράφο το θέατρο και τον πολιτισμό γενικότερα ο Νικαιώτης ηθοποιός Γιάννης Τότσικας.

Για το έργο του μίλησαν ο κριτικός κινηματογράφου Ν. Αρτινός και ο σκηνοθέτης Α. Μητσούλης. Στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Α. Χατζούλης, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, έπλεξε το εγκώμιο του ανθρώπου, του καλλιτέχνη και του ενεργού πολίτη ο οποίος, αν και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου, αν και εισέπραξε εξαιρετικές κριτικές για το έργο του ποτέ δε λησμόνησε τη γενέτειρά του και τους φίλους του.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης προβλήθηκε η ταινία του Θ. Αγγελόπουλου «Αναπαράσταση» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γ. Τότσικας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κ. Φιλιππούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Ρεντζιάς και Ρ. Κομήτσας η πρόεδρος και το μέλος της ΔΚ Νίκαιας Β. Πιλάτου και Γ. Ψαρούλης, η οικογένεια του ηθοποιού, η κόρη του Θ. Αγγελόπουλου Ελένη, σύσσωμο το συμβούλιο του συλλόγου «Αρωγή – Αλληλεγγύη» και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ