DEALOUT: Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΚΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΦΕ Ή ΠΟΤΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ…

Η καινοτόμα εφαρμογή DealOut που δημιουργήθηκε για να σκορπάει τη διασκέδαση απλόχερα στη νεολαία αναζητάει επενδυτή για να επιστρέψει δυναμικά έπειτα από παύση ενός έτους!!

Η εφαρμογή που όσο ‘’έτρεχε’’ παρείχε προσφορές και κεράσματα σε πολλά καταστήματα της Θεσσαλονίκης και της Ρόδου, αν και είναι σε παύση αυτή την περίοδο, βρίσκεται στα κινητά χιλιάδων νέων και ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές εφαρμογές στο Playstore και το Appstore με μέσο όρο βαθμολογίας 4,8/5 και περισσότερες από 16.000 λήψεις .

Κάθε μέρα, η εφαρμογή DealOut ενημερωνόταν με δεκάδες νέες προσφορές, τις οποίες οι χρήστες μπορούσαν να κατοχυρώσουν και να εξαργυρώσουν στο εκάστοτε κατάστημα.

Οι προσφορές περιλάμβαναν κερασμένο καφέ ή ποτό (εντελώς δωρεάν) στα πιο hot μαγαζιά της πόλης. Ακόμη, οι χρήστες του DealOut έβρισκαν προσφορές τύπου 1+1 σε διάφορα μαγαζιά, για να απολαύσουν πεντανόστιμες κρέπες και χορταστικά hamburgers, donut, μπύρες, κρασιά, ακόμη και ναργιλέ! Προσφορές υπήρχαν και για τους gamers, αφού στην εφαρμογή μπορούσε κανείς να κατοχυρώσει δωρεάν ώρες, σε γνωστά ίντερνετ καφέ.

Η διαδικασία, απλή. Αφού ο χρήστης κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του, δημιουργεί ένα νέο λογαριασμό ή συνδέεται μέσω Facebook. Στη συνέχεια, βλέπει τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα της περιοχής του, επιλέγει αυτή που θέλει και «ξύνει» ώστε να αποκαλυφθεί ένας κωδικός. Με αυτόν τον κωδικό, πηγαίνει στο κατάστημα και εξαργυρώνει την προσφορά. Τόσο απλά, χωρίς κανένα κόστος!

Κερδισμένα, όμως, βγαίνουν και τα καταστήματα, αφού διαφημίζονται μέσω της πλατφόρμας 24 ώρες το 24ωρο. Η διαφήμιση φτάνει στον καταναλωτή με δική του επιλογή. Δεν προσπαθεί η επιχείρηση να προσεγγίσει την πελατεία της, άρα δεν γίνεται ενοχλητική ή ανεπιθύμητη. Ακόμη, οι επιχειρήσεις μπορούν να ελέγχουν το ωράριο στο οποίο θα παρέχουν τις προσφορές, άρα να ανεβάζουν την κίνηση τις πιο αδύναμες ώρες. Και φυσικά, ο πελάτης που θα εξαργυρώσει π.χ., έναν δωρεάν καφέ, θα έρθει με παρέα. Έτσι, οι επιχειρήσεις αυξάνουν τον τζίρο τους και συστήνονται σε νέο κοινό -που πολύ πιθανό είναι να γίνει σταθερό- ενώ οι καταναλωτές από την πλευρά τους βγαίνουν κερδισμένοι, απολαμβάνοντας προσφορές που… τους φτιάχνουν τη μέρα!

«Η εφαρμογή έχει μεγάλες προοπτικές να καθιερωθεί, αφού το ενδιαφέρον από τους χρήστες είναι τεράστιο πανελλαδικά αλλά και στην Κύπρο όπως θα δείτε και στις κριτικές της εφαρμογής», δήλωσε ο εμπνευστής της εφαρμογής, Λεωνίδας Ορφανίδης. Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, «Η αγορά είναι πλέον δεκτική και ανοικτή σε πρωτοπορίες, γι’ αυτό πιστεύουμε ότι το εγχείρημα θα πάει καλά και περιμένουμε προσέγγιση από ενδιαφερόμενους, ικανούς να  φτάσουν την ιδέα μας εκεί που αξίζει».

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει στο email dealoutgr@gmail.com και στο τηλέφωνο 6959994792. Δείτε και το σχετικό βίντεο:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ