ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΗ

Καταγγελίες μετά από αντιφασιστική παρέμβαση σε εκδήλωση

 

Με καταγγελίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για κλοπή και απειλή και απίστευτη επίθεση εναντίον του δημάρχου Λαρισαίων αλλά και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αντιδρούν, μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου, μετά από διάλυση εκδήλωσής τους την Κυριακή στη Λάρισα από αντιεξουσιαστές, αντιφασίστες

και αντιρατσιστές.

Σε μια απίστευτη ανάρτηση στοχοποιείται ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης, ο οποίος όπως αναφέρει: “επιτρέπει τη λειτουργία «ορμητηρίου» σε υπό κατάληψη κτίριο που ανήκει στο γηροκομείο, με τη σχετική ανάρτηση να περιγράφει πως «τα κορόιδα οι Λαρισαίοι πληρώνουν το ρεύμα και το νερό προκειμένου οι μπαχαλάκηδες να κάνουν τον κοινωνικό τους αγώνα. Την ευθύνη εδώ φέρνει ο συριζαίος δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος τους επιτρέπει να βρίσκονται εκεί μέσα», ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και ο Πρύτανης, αφού όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «το άλλο ορμητήριο είναι η πρώην ιατρική σχολή στην πλατεία Ταχυδρομείου όπου και εκεί οι μπαχαλάκηδες εδώ και χρόνια έχουν κάνει κατάληψη και εδώ την ευθύνη φέρνει ο Πρύτανης της σχολής που τους επιτρέπει να βρίσκονται εκεί».

Στην ίδια… αποκαλυπτική ανάρτηση μπαίνουν στο στόχαστρο υπάλληλος της Δημ. Πινακοθήκης, μπαράκια και στέκια της πόλης, όπως και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία, ενώ δεν λείπουν και σχόλια για ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ και σύμφωνα με τους “πατριώτες” έχασε σε Κυριακάτικο αγώνα με βαρύ σκορ επειδή κουράστηκε από την αντιφασιστική συγκέντρωση!

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής παρέμβασης, μέσα σε αποδοκιμασίες των αντιφασιστών και υπό την παρουσία της αστυνομίας, οι «πατριώτες» εγκαταλείποντας το χώρο της εκδήλωσής τους στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνα άφησαν πίσω υλικό της εκδήλωσης το οποίο όπως κατήγγειλαν εκλάπη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: F/B

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ