ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Σε ρυθμούς κυπέλλου Ελλάδας κινείται πλέον η ΑΕΛ, που αύριο στις 19.30 καλείται να υπερασπισθεί στο ΟΑΚΑ το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ (2-1) παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σ. Αντωνίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας, που θα παραταχθεί με ελλείψεις, καθώς Γουάλας, Λεοζίνιο και Ρέντζας δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ από το παιχνίδι θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Φατιόν.

Αναλυτικά στην αποστολή των «βυσσινί» μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπόζοβιτς, Σουλούκος, Σαφαρίκας, Ζίτζιτς, Χούμπτσεφ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπάλλας, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Κρίζαν, Ναζλίδης και Μακρής.

Ο ΡΕΦΕΡΙ

Ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι ορίστηκαν ο Βασίλειος Καμπούρης από την ΕΠΣ Εύβοιας και ο Αλέξανδρος Γρεβένης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Μπαλτάς της ΕΠΣ Αχαΐας.

Επιπρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου και Αλέξανδρος Τσαμούρης της ΕΠΣ Πειραιά, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ