«ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ» ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Τα κάνεις όλα τέλεια; Ή μήπως καμιά φορά αποτυγχάνεις; Η αποτυχία είναι κάτι τόσο φοβερό; Δε λένε όμως, πως μαθαίνεις από τα λάθη σου;

Τέσσερις επιτυχημένοι επαγγελματίες, θα διηγηθούν στο κοινό τις δικές τους ιστορίες αποτυχίας και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην δύσκολη πορεία των πρώτων βημάτων τους, στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μύλο του Παππά την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ.

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  Δήμητρα Ακρίβου, Κωνσταντίνος Ανάργυρος και Δέσποινα Καλούση, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Θα μιλήσουν οι:

– Περικλής Βενιέρης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Green Cola

– Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, Καθηγητής Πνευμονολογίας Τμήματος Ιατρικής, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

– Σωτήρης Πολύζος, Δημοσιογράφος και παρουσιαστής

– Κυριακή Σπανού, Σκηνοθέτις, Διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου

Η εκδήλωση έχει τον τίτλο Fuckup Nights Larissa Vol.1 κι εντάσσεται στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας κίνησης, με στόχο τη δημοσίευση ιστοριών επαγγελματικής αποτυχίας, που ξεκίνησε από το Μεξικό το Σεπτέμβριο του 2012. Από τότε, σε πάνω από 250 πόλεις 80 χωρών σε όλο τον κόσμο, δεκάδες επιχειρηματίες έχουν μιλήσει δημόσια για τις ιστορίες αποτυχίας τους και χιλιάδες νέοι (και μη) έχουν εμπνευστεί από αυτές.

Είναι γεγονός ότι στις περισσότερες εκδηλώσεις, οι ομιλητές δίνουν έμπνευση και κινητοποίηση στο κοινό, μοιράζοντας τα συστατικά της επιτυχίας τους, τα βήματα που τους οδήγησαν στην εκπλήρωση των στόχων τους και τα μικρά μυστικά της θετικής τους προσωπικής πορείας.

Αν το σκεφτούμε καλύτερα, η διαδρομή προς την επιτυχία δεν είναι μια ευθεία γραμμή, αλλά περισσότερο θυμίζει ένα κουβάρι από μικρές αποτυχίες, μπλεγμένες με ιστορίες όπου κάποιος τα θαλάσσωσε και μπερδεμένες με μικρά ή μεγάλα λάθη.

Εξάλλου, τα λάθη, τα παθήματα που έγιναν μαθήματα και οι γνώσεις από προηγούμενες αναποτελεσματικές επιλογές βοήθησαν όλους τους επιτυχημένους ανθρώπους, να γίνουν πραγματικά επιτυχημένοι!

Η πρόκληση, όμως, είναι να θελήσουν να μοιραστούν μαζί μας τις ιστορίες αποτυχίας τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε: https://www.eventbrite.com/e/fuckup-nights-larissa-vol-1-tickets-44612044827

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ