ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ

Σε δυναμικό παρών καλεί τα μέλη της η συνδικαλιστική παράταξη «ΠΑΜΕ» για τους δύο συλληφθέντες στα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση κατά της αρχής, παράβαση νόμου περί όπλων, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον «αυταρχισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και τονίζει ότι: «Η κυβέρνηση αφού πρώτα μέσω των δυνάμεων καταστολής χτύπησε βίαια την αντιπολεμική πορεία με χημικά και γκλομπ, στέλνοντας στο νοσοκομείο σπουδαστές και μαθητές, συνεχίζει τον αυταρχικό κατήφορο παραπέμποντας με αυτόφωρη διαδικασία δύο νεαρούς διαδηλωτές, φορτώνοντάς τους μία σειρά αστήρικτες, αλλά βαρύτατες κατηγορίες».

Και καταλήγει: «Καλούμε αύριο τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, εργαζόμενους, ανέργους, νέους και νέες να δώσουν δυναμικό «παρών» στις 11.30πμ, στα δικαστήρια Ευελπίδων.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ