ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ “ΑΜΛΕΤ Ο Β'” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Πρεμιέρα την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 για την Ερασιτεχνική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής» με το έργο  «Άμλετ ο Β’» του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Sam Bobrick, σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ. Πρόκειται για την θεότρελη παρωδία του κλασικού έργου «Άμλετ» του William Shakespeare.

Θα δοθούν 8 μόνο παραστάσεις στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη και σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη.

Πιο συγκεκριμένα οι παραστάσεις ξεκινούν αύριο Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 και συνεχίζονται στις 20, 21, 22, και 26, 27, 28, 29 Απριλίου 2018 με ώρα έναρξης 9 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζη & Κουμουνδούρου) με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ. ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για μαθητές και ΑΜΕΑ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Δανιμαρκία…. Ο Βασιλιάς πεθαίνει απροσδόκητα και στη θέση του αναλαμβάνει χρέη Βασιλέα ο αδερφός του Κλαύδιος αφού πρώτα παντρευτεί τη χήρα Βασίλισσα, Γερτρούδη. Ο νεαρός Πρίγκιπας Άμλετ, δυσαρεστημένος από το θάνατο του πατέρα του αλλά και τον εσπευσμένο γάμο της μητέρας του με το θείο του, «βλέπει» το φάντασμα του νεκρού Βασιλιά και αποζητά δικαίωση για το νεκρό. Και όλα αυτά σε ρυθμούς παρωδιακούς, με πολλές δόσεις αυθόρμητου γέλιου!

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Ιφιγένεια Μακρή, Κατερίνα Μαργούδα, Γιάννης Χαρισμαϊδης, Κώστας Χατζηστεργίου, Νίκη Φασούλα, Πάρις Μποντικούλης, Κίμωνας Μπαχατήρογλου, Κωνσταντίνα Τζουβάρα, Μάγδα Καζαντζή και Λίλια Στάθη.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ “Ανδρέας Τσατσαρής”

«Άμλετ ο Β’», του Sam Bobrick

Σκηνοθεσία: Άκυς Μητσούλης.

Σκηνικά: Γιάννης Γεωργιάδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιφιγένεια Μακρή

Παραγωγή: Ερασιτεχνική Σκηνή «Ανδρέας Τσατσαρής»

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φασούλα

Επιμέλεια μουσικής: Κίμων Μπαχατίρογλου

Επιμέλεια αφίσας / προγράμματος: Νίκη Φασούλα

Φωτογραφίες: FOTO NAKA (Κώστας Τριφωνίδης)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com