ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ “ΑΝΑΣΑ” ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΡΔΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΕΒ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ

Σημαντική και σωτήρια η απόφαση για τον ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου

Το πράσινο φως για την καθιέρωση ρυθμίσεων για χρέη αρδευτών, ΤΟΕΒ και ΔΕΥΑ προς τη ΔΕΗ άναψε σήμερα ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Παναγιωτάκης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με βουλευτές και εκπροσώπους ΤΟΕΒ στο γραφείο του στην Αθήνα.

Στη σύσκεψη στην οποία ήταν παρόντες ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου Σωτήρης Τζιούφας, ξεκαθαρίστηκε ότι θα υπάρξουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις για τους αρδευτές που οφείλουν στην επιχείρηση ανάλογα με το προφίλ και την αξιοπιστία του καθενός και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι σε δόσεις χωρίς προκαταβολή.

Παράλληλα για τους ΤΟΕΒ και τις ΔΕΥΑ οι ρυθμίσεις θα είναι τέτοιες που θα εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα και τη συνέχιση της χωρίς προβλήματα λειτουργίας τους αρκεί να είναι συνεπείς σε όσα συμφωνηθούν.

Αυτό που επίσης ξεκαθαρίστηκε είναι ότι αρδευτές και ΤΟΕΒ θα μπορούν από αύριο κιόλας να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις.

Ο Σ. Τζιούφας

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι μετά τη συνάντηση μιλώντας στο paidis.com δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν η ρύθμιση θα είναι σωτήρια για τον οργανισμό και θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουν να ποτίσουν οι αρδευτές μέλη του ΤΟΕΒ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ