Σ. ΤΖΙΟΥΦΑΣ: ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τη διαβεβαίωση ότι όλοι οι αρδευτές μέλη του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου που πρέπει να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους θα το κάνουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας έδωσε σήμερα μέσω του paidis.com ο πρόεδρος του οργανισμού Σωτήρης Τζιούφας μετά την επιτυχή διαπραγμάτευση που είχε χθες στην Αθήνα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ

κ. Παναγιωτάκη για το θέμα της ρύθμισης του χρέους του ΤΟΕΒ προς την επιχείρηση, παρουσία του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλου.

Οπως εξηγεί ο κ. Τζιούφας ο ΤΟΕΒ προχωρά σε ρύθμιση της οφειλής του προς τη ΔΕΗ με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και άμεσα θα πληρώσει την 1η δόση που θα είναι το έναυσμα για να επαναλειτουργήσουν τα αντλιοστάσια.

Η επανασύνδεση του ρεύματος θα γίνει πρώτα στα αντλιοστάσια που βρίσκονται δίπλα σε καλλιέργειες που απαιτούν άμεσο πότισμα για να μην χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος και στη συνέχεια θα ηλεκτροδοτηθούν και τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Τζιούφα για να φτάσουμε σε αυτή τη θετική εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο έπαιξε ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης που πίεζε συνεχώς κυβέρνηση και ΔΕΗ, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξησ Β. Κόκκαλης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος που παραβρέθηκε και στη χθεσινή σύσκεψη με τον πρόεδρο της ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ ευχαριστεί και τους τρεις για τη στήριξη και τη βοήθεια που παρείχαν στον οργανισμό και στους αρδευτές του.

Κλείνοντας επισημαίνει ότι θα πρέπει άμεσα όλοι οι αρδευτές μέλη να σπεύσουν και να πληρώσουν τα χρέη τους για να μη βρεθεί και πάλι ο ΤΟΕΒ σε δυσάρεστη θέση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ