ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ FOSONLINE.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Χ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Αντώνη Τσαγκάλη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσίευσε το εξώδικο του κ. Αλέξη Κούγια που κοινοποιήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα fosonline.gr. για τη φιλοξενία δηλώσεων του κ. Χάρη Γεωργούλα, οι οποίες σύμφωνα με τον κ. Κούγια είναι συκοφαντικές για τον ίδιο. Στο εξώδικό του αναφέρει:

“Εξώδικος διαμαρτυρία – Δήλωση Αλεξίου Κούγια, δικηγόρου Αθηνών, ιδιοκτήτου ΠΑΕ ΑΕΛ

Προς την ιστοσελίδα fosonline.gr, νομίμως εκπροσωπούμενης.

Είμαι 44 χρόνια δικηγόρος Αθηνών και μέχρι και του θανάτου του ήμουν δικηγόρος σε σοβαρά θέματα του ιδρυτού της εφημερίδας Φως των Σπορ και της ιστοσελίδας fosonline.gr του αειμνήστου Θεόδωρου Νικολάίδη.

Την Πέμπτη 19/4/2018 το βράδυ αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας με την υπογραφή ενός Χάρη Γεωργούλα, πρόσωπο το οποίο με παρακαλούσε να τον προσλάβω ως υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, ένα άκρως συκοφαντικό για την τιμή και την υπόληψη μου κείμενο υπό τον τίτλο “Τα δύο “κέοδη” ενός αποκλεισυού”, για το οποίο εκπλήσσομαι πως επιτρέψατε να δημοσιοποιηθεί, γνωρίζοντας ποιος πραγματικά είμαι και γνωρίζοντας ότι αυτό το κείμενο ψευδές και συκοφαντικό.

ΕΠΕΙΔΗ μου είναι αδιανόητο να χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα σας για να “εξοφλεί τους προσωπικούς του λογαριασμούς” και το μίσος του προς εμέ ένα πρόσωπο το οποίο δεν επέλεξα ως εκπρόσωπου τύπου, κυρίως λόγω της θηλυπρεπούς ομιλίας του, στην κυριολεξία και χωρίς κανένα υπονοούμενο, αφού όπως γνωρίζω είναι οικογενειάρχης και πατέρας παιδιών.

ΕΠΕΙΔΗ χθες το βράδυ οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας με διαβεβαίωσαν ότι αναγνωρίζουν τη δίκαιη αντίδρασή μου και το δημοσίευμα θα “κατέβει”.

ΕΠΕΙΔΗ μέχρι τώρα που σας αποστέλλω το παρόν δικόγραφο το δημοσίευμα είναι ακόμα αναρτημένο, όπως με πληροφορούν συνεργάτες μου.

ΕΠΕΙΔΗ διαμαρτύρομαι εντονότατα λόγω του ότι η ιστοσελίδα σας μετετράπη σε μέσο δυσφημήσεως μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Σας προσκαλώ όπως:

  1. “Κατεβάσετε” αμέσως το συκοφαντικό δημοσίευμα, και
  2. Αναρτήσετε επί δύο ημέρες, όσο δηλαδή παρέμεινε αναρτημένο το συκοφαντικό για εμέ κείμενο, την παρούσα διαμαρτυρία μου, χωρίς έστω μία περικοπή

Αλλως σας δηλώ

ότι εκτός του Χάρη Γεωργούλα, θα μηνύσω και θα ενάγω και τη σελίδα σας”.

Μήνυση

Μήνυση και αγωγή κατά του Αντώνη Τσαγκάλη για όσα έγραψε σε επιστολή του που δημοσιοποιήθηκε στην εφημερίδα Ελευθερία κατέθεσε ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Το ποσό το οποίο θα επιδικαστεί στον κ. Κούγια θα διατεθεί στον εκσυγχρονισμό των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ