ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ

Ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Αστ. Ροντούλης

Στην πορεία του χρόνου είχαμε την αμυδρή ελπίδα πως η δημοτική αρχή του Τυρνάβου, μετά από τις δημόσιες παραινέσεις και επισημάνσεις μας, θα μπορούσε να απεγκλωβιστεί από τον χρόνιο λήθαργο που την κατατρύχει, για να πράξει τουλάχιστον τα αυτονόητα.

Δυστυχώς, η ελπίδα μας διαψεύστηκε και απογοητευτήκαμε.Οι νυν υπεύθυνοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα απολύτως απαραίτητα για την ασφάλεια τουλάχιστον των Τυρναβιτών.
Κραυγαλέο παράδειγμα η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο που συνδέει την έδρα του Δήμου με τα δημοτικά διαμερίσματα.Οι δρόμοι έχουν σχεδόν κλείσει από την οργιώδη βλάστηση και οι στροφές λόγω της δύσκολης ορατότητας των διερχομένων οδηγών έχουν μετατραπεί σε παγίδες τροχαίων ατυχημάτων.Η κατάσταση έχει γίνει επικίνδυνη και ανυπόφορη, αλλά η δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα.
Επιτέλους, στην αθλιότητα αυτή πρέπει να μπει ένα τέλος.Είναι αδιανόητη η ανεπάρκεια των δημοτικών αρχών σε ζητήματα τέτοιας σπουδαιότητας για την καθημερινότητα των δημοτών.
Καλούμε, λοιπόν, τη δημοτική αρχή του Τυρνάβου να πράξει το αυτονόητο και να προχωρήσει στον καθαρισμό του οδικού δικτύου από τη βλάστηση που εγκυμονεί κινδύνους.Ας κάνει τουλάχιστον αυτό, αφού για τη διευθέτηση δυσκολότερων προβλημάτων έχει αποδειχτεί εντελώς ακατάλληλη.
Ας κόψει ,τουλάχιστον , χόρτα και ας κλαδέψει δέντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ