ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει η ΑΕΛ από τα Γιάννινα, όπου στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον τοπικό ΠΑΣ.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η ΑΕΛ είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά της Θεοδωρόπουλο που άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, ενώ μεγάλος χαμένος του αγώνα ήταν ο Χούμπτσεφ που αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα μετά από σύγκρουση με το Μπουκουβάλα, με τα πρώτα νέα να μιλούν για διπλό κάταγμα στο αριστερό του χέρι, στο οποίο και τοποθετήθηκε γύψος.

Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις, με τους Ντέλετιτς και Κριζμαν να μην αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν (75’ και 82’) ενώ ο ΠΑΣ πίεσε στο τέλος με τον Κόντε στο 86’ να τραντάζει με τρομερή εκτέλεση φάουλ το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και τον κίπερ της ΑΕΛ να λέει «όχι» στο 87’ στο Νικολιά, απομακρύνοντας το πλασέ του με το πόδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του αγώνα αποβλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΛ ο τεχνικός διευθυντής της Β. Βάνης για διαμαρτυρία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα (70′ Γιάκος), Μανθάτης (58′ Χαλκιαδάκης), Νικολιάς, Βιντάλ (81′ Χέλκβιστ), Πέδρο Κόντε.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γκόικοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (38′ Μπάλλας), Αγκάνοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (71′ Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κρίζμαν, Ντέλετιτς (88′ Καρατάσιος).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: gazzetta.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ