ΝΕΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Προειδοποιεί γονείς με οργισμένη δήλωση ο αντιδήμαρχος Γ. Κουτσοδήμος που “φωτογραφίζει” παιδιά τους

Σε σημαντικές ζημιές προχώρησαν άγνωστοι στο γήπεδο 5Χ5 του Αμπελώνα αυτή τη φορά προκαλώντας την έντονη αντίδραση του αντιδημάρχου Γιώργου Κουτσοδήμου, ο οποίος είδε ότι όλα τα μέτρα θωράκισης του χώρου που έχει λάβει η δημοτική αρχή δεν είναι αρκετά για να προστατέψουν δημοτική περιουσία.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσοδήμο αυτή τη φορά οι ασυνείδητοι έσπασαν τις κλειδαριές στις εισόδους του γηπέδου και προχώρησαν σε καταστροφή των ηλεκτρικών πινάκων του αθλητικού κέντρου.

“Ελεος, κάποιοι ανεγκέφαλοι για τρίτη φορά βανδάλισαν δημοτική περιουσία. Από εδώ και πέρα η δημοτική αρχή θα είναι αμείλικτη και δεν θα δεχθεί άλλες τέτοιες ενέργειες. Και επειδή κάποιοι γονείς δεν προσέχουν τα παιδιά τους να είναι σίγουροι ότι θα τους επιβληθούν πρόστιμα για τις ζημιές των παιδιών τους που θα κληθούν να τις πληρώσουν.

Και να φανταστεί ότι αυτές δεν είναι οι μόνες ζημιές. Πρόσφατα ανεγκέφαλοι κατέστρεψαν το υπόγειο σύστημα άρδευσης στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου που τοποθετήσαμε το 2017 ενώ δεν τους έφτασε αυτό αφού άρχισαν να σπάνε και τα κιόσκια.

Πότε θα το καταλάβουν ότι καταστρέφουν την περιουσία που ανήκει σε όλους τους Αμπελωνίτες”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσοδήμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ