ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΟΝΤΟ ΤΑ PLAY OFF ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Νίκη με ανατροπή και φόντο τα play off που οδηγούν στην Α’ ΕΠΣΛ για τον Αμπελωνιακό, που σε ένα καλό παιχνίδι επικράτησε στην έδρα του του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων με 3-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Χρ. Γραβάνη αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και πήρε προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Δάσσιος ευστόχησε σε πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε νωρίτερα ο Χατζούλης, γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Οι παίκτες του Κ. Μαντζιώκα αντέδρασαν στη συνέχεια καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 40’, όταν ο Αλεξανδρής βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, για να φτάσουν στην ολική ανατροπή στο 63’ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Μεσημέρης με κεφαλιά.

Τη νίκη για τους γηπεδούχους σφράγισε στο 74’ ο Αλεξανδρής, που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε και το τελικό 3-1 για τον Αμπελωνιακό.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φοδούλης, Μεσημέρης, Αλεξόπουλος (85′ λ.τ Ντέιβιντ), Δαλακώνης, Χατζούλης, Αλεξανδρής (78′ Σούμπασης), Βούκιας (62’ Καραγιώργης), Τσετιροκλής, Ψύρρας (82′ Νάκε).

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Χρήστος Γραβάνης): Παυλόπουλος, Παύλου, Αντωνίου, Τσιρβούλης (88′ Τσιφλίζογλου), Παναγιώτου, Μούμος, Κολοβός (81′ Βίλης), Μητρακούλης, Αμαρλαριώτης Θ., Μπακαρτζής (72′ Τζεμολάρι), Δάσσιος (80′ Αμαρλαριώτης Μ.).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ