ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Δέκτης παραπόνων αρκετών κατοίκων του Αμπελώνα, γίνεται τις τελευταίες ημέρες η σελίδα, εξαιτίας της κακής συνήθειας κάποιων να θέλουν το αυτοκίνητο δίπλα τους όταν πίνουν τον καφέ τους ή όταν μπαίνουν στην εκκλησία για να προσευχηθούν.

“Εμείς δεν έχουμε πλατεία έχουμε ένα ανοικτό πάρκινγκ”, είναι το σχόλιο των περισσοτέρων που ζητούν από τη δημοτική αρχή να βρει τρόπους να σταματήσει αυτή η κακή συνήθεια.

Μάλιστα επισημαίνουν ότι λόγω της ανεξέλεγκτης κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην πλατεία, δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο ατύχημα με δεδομένο ότι πολλά είναι τα παιδάκια που παίζουν ανέμελα στην πλατεία και στην παιδική χαρά.

Κάποιοι θυμήθηκαν ότι πρόσφατα αυτοκίνητο έριξε κολόνα φωτισμού στην πλατεία, ενώ εξίσου πολλά είναι και τα παράπονα για την κατάσταση στο προαύλιο της εκκλησίας.

Πήγα να προσευχηθώ και για να μπω στην εκκλησία χρειάστηκε να κάνω σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα, σημείωσε φίλος της σελίδας που ζητά επιτακτικά από τη δημοτική αρχή να κλείσει την πλατεία και το προαύλιο της εκκλησία, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν υπάρξει αντίδραση άμεσα από το δήμο τότε τόσο αυτός όσο και πολλοί άλλοι θα ζητήσουν την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ