ΤΟ “BAR ΑΓΚΑΖΕ” ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 7 – 12 ΜΑΪΟΥ

Η Λάρισα φιλοξενεί για τρίτη χρονιά το Bar Engage – Αγκαζέ, μια γιορτή για το cocktail και το καλό ποτό. Ένα μεγάλο και πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιφέρειας event με guest bartendings και special events από τη Δευτέρα 7 έως και τις 12 Μαΐου.

Σε αυτό συμμετέχουν bartenders, επιχειρηματίες και influencers από την Ευρώπη, καθώς και ελληνικά bars από όλη την επικράτεια.

Το Bar Engage – Αγκαζέ είναι μία μεγάλη γιορτή για την κουλτούρα του cocktail και του καλού ποτού. Διοργανώνεται μία φορά το χρόνο στη Λάρισα, με σκοπό να συνδέσει τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της εστίασης και της αναψυχής, καθώς και το δυναμικό κοινό της πόλης με τις ελληνικές και διεθνείς τάσεις του bartending. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμη πιο συναρπαστική τη ζωή της πόλης δημιουργώντας ένα μεγάλο event-ορόσημο με ποικίλες δράσεις, να αναδείξουμε το σύγχρονο πρόσωπο της Λάρισας, να παρουσιάσουμε σε διακεκριμένους επαγγελματίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό τη δυναμική της Θεσσαλίας στη γαστρονομία, την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και τον πολιτισμό.

Επίσης, να φέρει σε επαφή επιχειρηματίες και επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης και της αναψυχής. Το πρώτο Bar Engage – Αγκαζέ πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2016 με φιλοξενούμενους καταξιωμένους bartenders από το Παρίσι, οι οποίοι γνώρισαν και αγάπησαν τη Λάρισα και τη γύρω περιοχή. Η συνέχεια φέτος, σε μια μεγαλύτερη σε διάρκεια διοργάνωση, με φιλοξενούμενους από το Παρίσι και το Λονδίνο, με την παρουσία ονομαστών bars από όλη την Ελλάδα και με πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ