ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Δεν χάρηκε την επιστροφή του στη φυσική του έδρα ο Απόλλωνας Λάρισας, αφού στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL γνώρισε την ήττα στο ανακαινισμένο γήπεδο της Φιλιππούπολης από την Παναχαϊκή με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν με τους Πλέγα, Πολίμο και Αργυρόπουλο, που δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Παιτέρη, ενώ με τη συμπλήρωση του 20λέπτου ο Απόλλωνας βγήκε μπροστά και ο Κανούλας έπιασε το πλασέ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια της Παναχαϊκής.

Το παιχνίδι ισορρόπησε δίνοντας εκατέρωθεν φάσεις, ενώ στο 42’ ο Απόλλωνας «φωνάζει» για την ακύρωση τέρματος, όταν ο Κανούλας σκόραρε με το διαιτητή της αναμέτρησης να ακυρώνει το τέρμα σφυρίζοντας φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από παρενόχληση του Μαυριά.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας πίεσε για το γκολ, ωστόσο στο 78’ ο Κυνηγόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παιτέρη, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους, αφήνοντας τους γηπεδούχους με την πίκρα της ήττας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλωνας διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο (Κανούλας, Μαυριάς), ενώ στο περιθώριο του αγώνα η διοίκηση του Απόλλωνα προχώρησε σε βραβεύσεις για τη στήριξη στην ομάδα.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας (84’ Λουκάς), Ανδρέου Ε., Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής (84’ Σουλιώτης), Κανούλας, Λίταινας, Καρακατσάνης (74’ Κακάμης).

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Αργυρόπουλος (69’ Μασούρας), Φωτάκης, Ελευθεριάδης (78’ Αποστολόπουλος), Πλέγας, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραϊτης (60’ Αντωνακόπουλος).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίκαλα – Βέροια 3-0 (α.α.)

Καλλιθέα – Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)

ΑΟΧ/Κισσαμικός – ΟΦΗ 1-1

Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης 4-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός 1-0

Παναιγιάλειος – Δόξα Δράμας 1-0

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 0-1

Αιγινιακός – Σπάρτη 2-0

Απόλλων Πόντου – Άρης 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΟΦΗ 65
  2. Άρης 64

……………………

  1. Παναχαϊκή 54
  2. ΑΟΧ Κισσαμικός 50
  3. Τρίκαλα 45
  4. Δόξα Δράμας 44
  5. Απόλλων Πόντου 44
  6. ΑΕ Καραϊσκάκης 43
  7. Απόλλων Λάρισας 43
  8. Σπάρτη 35
  9. Αναγέννηση Καρδίτσας 34

………………………

  1. Εργοτέλης 33
  2. Αιγινιακός 32
  3. Πανσερραϊκός 28
  4. Παναιγιάλειος 24
  5. Καλλιθέα 19
  6. Βέροια 5*
  7. Αχαρναϊκός -51*

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ