ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟ ΚΟΜΒΟ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας, το διάστημα από 23 Απριλίου έως 31 Μαΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου στην περιοχή.  

Κατά το ανωτέρω διάστημα θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο προς Μαλακάσα και Ωρωπό, με την κίνηση αυτών να διεξάγεται μέσω του δεξιού παράπλευρου και της επαρχιακής οδού Μαλακάσας – Μαρκοπούλου.

Σε όλους του κλάδους του κόμβου θα τοποθετηθούν κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, καθώς και κατευθυντήριες πινακίδες που θα ενημερώνουν τους οδηγούς για τις προτεινόμενες εναλλακτικές διαδρομές.

Σε κάθε περίπτωση και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών, για τις μετακινήσεις τους από και προς τον Ωρωπό το προαναφερθέν διάστημα προτείνεται:

Κινούμενοι από Αθήνα προς Ωρωπό και Μαλακάσα, 1οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρκοπούλου.

Κινούμενοι από Λαμία προς Ωρωπό και Μαλακάσα, οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας και στη συνέχεια να ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή που προτείνεται από τις προσωρινές σημάνσεις.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ