ΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ;

Ανακοίνωση των υπεύθυνων λειτουργίας του ΚΙΦ Λάρισας – «Τόπος Αλληλεγγυης»

Για 2η φορά τον  τελευταίο χρόνο το ΚΙΦΛ γίνεται στόχος ενεργειών δολιοφθοράς . Τις ημέρες που γίνονταν εργασίες στο χώρο του πρώην δημοτικού φαρμακείου που έπαψε εδώ και καιρό να λειτουργεί στο κτίριο της Παπαναστασίου 117,  «εξαφανίστηκε»  από «αγνώστους» και η πινακίδα του ΚΙΦΛ.

Την προηγούμενη φορά , μέσα στη νύχτα για ακόμη μια φορά ,κάποιοι έσκισαν και εξαφάνισαν το πανό που βρισκόταν έξω από το ιατρείο και περιείχε το παρακάτω σύνθημα «Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Και τα δυο είχαν κατασκευασθεί με χρήματα που προέρχονται από τις εισφορές των μελών μας αφού ούτε είχαμε ούτε έχουμε  κρατικούς, δημοτικούς ή άλλους χρηματοδότες εκτός από τις συνδρομές και τις εισφορές του κόσμου.

Παλιότερα αυτοί που προσπάθησαν να εμποδίσουν τη δράση μας το έκαναν φανερά . Τώρα οι νέοι «προστάτες» το κάνουν κρυφά; Γνωρίζουμε ότι για ορισμένους εμπόρους της ελπίδας ,το κίνημα των κοινωνικών ιατρείων πρέπει να σιωπήσει. Έχουν αναλάβει οι νέοι σωτήρες τη σωτηρία μας.

Δηλώνουμε λοιπόν προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε με τη δράση μας όσο θα υπάρχουν οι λόγοι και οι αιτίες που γεννούν φτώχεια και εξαθλίωση, όσο οι πολιτικές κοινωνικής ισοπέδωσης θα είναι παρούσες ανεξάρτητα ποιος τις εφαρμόζει.

Συνεχίζουμε και διευρύνουμε την παρουσία μας μετά και τις τελευταίες αρχαιρεσίες στο σωματείο μας και καλούμε τον κόσμο να πλαισιώσει την προσπάθεια αυτή.

Το ΚΙΦΛ παραμένει ανεξάρτητο και ενοχλητικό και λειτουργεί όπως όλα αυτά τα χρόνια στη γνωστή του έδρα, Παπαναστασίου 117.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ